Етно сајам "Домаће-природно" 12. јула 2021. у Тополи

Културни центар Топола уз подршку Министарства државне управе и локалне самоуправе Републике Србије и ове године 12. јула 2021. на Петровдан организује Етно сајам „Домаће-природно“ у Карађорђевом конаку у Тополи.

dnbs

Као и сваке године учесници ће се такмичити у категоријама за најбољу домаћу питу и гибаницу, а најбољима ће се по одлуци трочланог жирија доделити награде.

У Карађорђевом граду у Тополи, биће постављени аутентични етно штандови на којима ће  излагачи представити своје производе у категоријама домаћа радиност и рукотворине, цвеће, мед, етно производи и домаћа храна. У оквиру манифестације наступиће културно-уметничка друштва, певачке групе, а у вечерњим часовима одржаће се концерт познатог естрадног извођача.

Програм манифестације:

12 часова – Сајам пита и гибаница

12-15 часова – Наступ КУД-а „Опленац“ са гостима

15 часова – додела награда и проглашење победника за најбоље пите и гибанице и додела награда за регионално такмичење „Отворена дворишта 2021.“

16.30-18.30 часова – Наступ КУД-а „Опленац“ из Тополе и Националног ансамбла народних игара и песама Косова и Метохије „Венац“

19 часова – Концерт- Мићо и Немања Кујунџић, Мира Шкорић

оркестар Перице Васића

Као организатори, испоштоваћемо све мере Кризног штаба, а у случају погоршања епидемиолошке ситуације, могуће је одлагање манифестације, о чему ћете бити благовремено обавештени.

etno sajam 21 final page 001

Контакт информације

Адреса: Булевар вожда Карађорђа бб
34310 Топола, Србија

Друштвене мреже

Facebook
Instagram
Youtube

Search