Одлуке жирија шестог Фестивала дуодраме

Жири 6. Фестивала дуодраме, Топола 2019, који је радио у саставу Маша Михаиловић, члан, Жељко Јовановић, члан и Небојша Брадић, председник, на седници одржаној 5. септембра, једногласно је донео следеће одлуке:

Да се Специјална награда додели Анети и Ивану Томашевићу за племенито партнерство у представи „Искушење““, по тексту Драгана Маринковића - Француза у режија Ивана Томашевића у продукцији Шабачког позоришта и Сцене „Маска“.

Да се Награда за најбољу женску улогу додели Александри Јанковић за улогу Еби Прескот у представи „Судњи дан“ , по тексту Нила Лабјута у режији Јане Маричић у продукцији Југословенског драмског позоришта .

Да се Награда за најбољу мушку улогу додели Милану Марићу за улогу Бена Харкорта у представи „Судњи дан“ , по тексту Нила Лабјута у режији Јане Маричић у продукцији Југословенског драмског позоришта.
Да се награда за најбољу дуодраму додели представи „Судњи дан“ по тексту Нила Лабјута у режији Јане Маричић у продукцији 
Југословенског драмског позоришта.

Најбоља представа, према оцени публике, је "Искушење"по тексту Драгана Маринковића - Француза у режија Ивана Томашевића у продукцији Шабачког позоришта и Сцене „Маска“.