Вести

НАГРАДНИ КОНКУРС поводом празника жена

Untitled

                                                                                

ДРУШТВО УЧИТЕЉА ТОПОЛЕ

у сарадњи са Градском библиотеком  “Радоје Домановић“ и Културним центром Тополе

 расписује    НАГРАДНИ КОНКУРС поводом празника женана тему:

1.Моја породица(за ученике 1-4. разреда)

2.Породични дом као извор истинске среће(за ученике 5-8.разреда)

ЛИТЕРАРНИ КОНКУРСза најбољу песму и прозни текст (радови се шаљу у куцаној форми поштанским путем, обавезно одштампани у 3 примерка)

ЛИКОВНИ КОНКУРС за најбољи ликовни рад(радови се шаљу поштанским путем, техника рада по слободном избору, радове послате у ролни жири неће разматрати)

         Услови конкурса:

ü  На конкурсу могу учествовати сви ученици основних школа из Србије.

ü  Потребно је да сви радови садрже следеће податке:име ипрезиме ученика, разред, назив школе, место и поштански број, име и презиме учитеља/наставника,и-мејл и контакт телефон школе.

ü  Индивидуални учесници могу послати један рад, а школе  до 10 радова у категорији литерарних и до 20 различитих аутора у категорији ликовних радова.

Радове доставити најкасније до 1.априла 2016.године на адресу:

Друштво учитеља Тополе,

Мије Тодоровића бр.8,

34 310 Топола, са назнакомЗа литерарни/ ликовни конкурс

О резултатима конкурса и завршној свечаности доделе награда, сви ученици биће обавештени у другој половини  априла месеца  2016. године.

Особа за контакт: Јасна Вуковић, тел. 064/42/33-420;                                                   имејл:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.">drustvouciteljatopola@gmail.com

ü  Пристигли радови остају у власништву организатора који  задржава право да радове користи у друге непрофитабилне сврхе.