54. Опленачка берба - Програм на Винском тргу

06.10.2017. (ПЕТАК)

Првог дана 54. Опленачке бербе у организацији Културног центра Топола, програм на Винском тргу почео је у 10 часова дечијим маскембалом а затим се наставио позоришном представом за децу АРТ студија из Аранђеловца

Опширније: 54. Опленачка берба - Програм на Винском тргу

53. Опленачка берба 2016 - Програм

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА ОПЛЕНАЧКОЈ БЕРБИ У ТОПОЛИ

Позивамо сва културно - уметничка друштва заинтересована да се пријаве за учешће на  54. ОПЛЕНАЧКОЈ БЕРБИ  у  Тополи.

Могу се пријавити  културно уметничка друштва свих старосних категорија, осим дечијих  ансамбала. Свим учесницима биће обезбеђен ручак. Одабрана културно уметничка друштва биће благовремено обавештена о детаљима учешћа.

Опширније: ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА ОПЛЕНАЧКОЈ БЕРБИ У ТОПОЛИ

Позив за учешће на 53. Опленачкој берби, 2016

 

У Тополи се ове године, у периоду од 07. до 09. октобра, традиционално одржава ,,Опленачка берба”.

Обавештавају се сва културно-уметничка друштва из Србије и дијаспоре којa имају жељу да учествују у програму ,,Опленачке бербе” да контактирају Културни центар Топола, организатора културно-уметничког програма манифестације. Наступи заинтересованих група одржаће се у петак (7. октобар) и суботу (08.октобар) у временском периоду од 11 до 18 часова. Место одржавање биће раскрсница на ,,Винском тргу”. У програму могу учествовати омладински или старији ансамбли.

 Потребно је да организаторе обавестите о својој намери, тачном броју учесника, програму који сте припремили и трајању истог (за културно-уметничка друштва или целокупни наступ, не мање од три кореографије) и то на телефон: 034/6811618 (особа за контакт: Ксенија Ђорђевић) или на email адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Оброк је обезбеђен од стране организатора.

Организатор ће направити селекцију друштава и обавестити оне који су одабрани за учеснике програма.

Документи:

Пријава - Опленачка берба, 2016 -